Zandzuigen Rotterdam

Zandzuigen in Rotterdam

Wilt u zand laten zuigen in Rotterdam? V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek staat voor u klaar! Met onze Vacupress wagen kunnen wij op een effectieve manier grote hoeveelheden zand zuigen. Daarnaast kunnen we ook andere materialen verwijderen. Of uw klussen nu groot of klein zijn, of ze nu lang duren of niet, V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek is hét bedrijf voor u! Wij zijn een professioneel bedrijf dat werkzaam is in Rotterdam en daarbuiten. Al ruim drie decennia jaar worden wij ingezet vanwege onze efficiëntie en betrouwbaarheid!

Zandzuigen en andere diensten

Moet u snel grote volumes zand zuigen? Dan helpen wij u met alle plezier, want met onze Vacupress wagen is dat geen enkel probleem. Met een grote slang zuigen wij het zand snel en efficiënt voor u weg. Vervolgens voeren we dit zand ook direct af. Op die manier houdt u uw huis in Rotterdam schoon en hoeft u nergens meer over na te denken!
Naast het zuigen van zand in Rotterdam en omstreken, bieden we ook andere diensten aan. Zo doen we in Rotterdam ook aan zandblazen, zandspuiten en het storten en afvoeren van grond en grind. En heeft u last van een lekkage aan een waterleiding of riolering en kunt u er niet bij? Ook dan staan onze experts voor u klaar. Door snel het zand weg te zuigen zorgen wij ervoor dat u bij het lek kunt komen en het probleem op tijd op kunt lossen!

Onze klanten

V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek is de favoriete partner van veel toonaangevende bedrijven in Rotterdam, zowel in de bouw als in de industrie. Daarnaast worden we ook vaak binnen de petrochemische industrie gevraagd om droge stoffen te blazen en te zuigen. We hanteren altijd veilige en betrouwbare werkwijze tijdens het zuigen van zand. Of de klus nu groot of klein is, wij staan voor uw bedrijf klaar. Daarnaast staan we ook voor particulieren klaar. Moet uw kruipruimte bijvoorbeeld uitgegraven worden, of wilt u uw tuin opgehoogd hebben in Rotterdam? Met onze ruime ervaring en brede inzetbaarheid zijn deze kleinere klussen voor ons ook geen enkel probleem.

V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek | Voordelen

Met ons als partner voor zand zuigen in Rotterdam, rekent u als particulier of als bedrijf altijd op service, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast bent u met ons als familiebedrijf verzekerd van gemotiveerd en gecertificeerd personeel. Ook heeft u bij ons de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar
 • Opzuigen én afvoeren
 • Inzet van Vacupress wagens
 • Snel en efficiënt
 • 30+ jaar ervaring

Neem contact op voor zand zuigen

Bent u als bedrijf of particulier in Rotterdam op zoek naar een uitstekende partner voor zand zuigen? Neem dan vandaag nog contact op met V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek. We staan klaar voor elke klus, klein of groot. U bereikt ons per mail via info@dakgrint.nl en telefonisch op 06 – 53845975. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Offerte
  Offerte aanvragen

  Vul hier een offerte aanvraag in en dan komen we zo snel mogelijk bij je op terug.

  Powered by