Zand

Zandspuiten of zand blazen? V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek!

Wilt u ergens zandspuiten en heeft u daarvoor een betrouwbare partner nodig? Welkom bij V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek! Dankzij vele jaren ervaring hebben wij het in een mum van tijd voor u geregeld. Met onze Vacupress wagens kunnen wij als geen ander zandspuiten, grond zuigen en allerlei andere werkzaamheden uitvoeren! Al tientallen jaren worden wij ingezet door zowel bedrijven als particulieren. En hierbij zorgen wij dagelijks voor een goede service! Heeft u interesse? Neem vandaag nog contact met ons op!

Dit is ons familiebedrijf

V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek is een familiebedrijf, dat werkzaam is in veel steden binnen Nederland. Al ruim drie decennia werken wij samen met veel toonaangevende bedrijven, zowel binnen de bouw als de industrie. We begrijpen dat u werkzaamheden als zandspuiten en zandblazen snel en veilig uitgevoerd wilt hebben, en dat is precies wat wij al jaren doen. Onze betrouwbare werkwijze maakt, dat wij vaste partner zijn van zowel grote als kleine bedrijven en ook door particulieren worden wij vaak ingeschakeld. We richten ons dagelijks op een goede service en streven nog steeds elke dag om het beter te doen!

Waarom zandspuiten?

Het spuiten of blazen van zand is essentieel als u bijvoorbeeld uw kruipruimte wilt verhogen. Dit gaat namelijk vocht- en stankoverlast tegen. Een kruipruimte is echter een lastige plek om werkzaamheden uit te voeren en daar heeft u ons dus voor nodig! Met onze Vacupress wagen kunnen wij zonder problemen uw kruipruimte bereiken en verhogen, geen enkele plek is voor ons onbereikbaar. Ook als u de tuin wilt ophogen bent u bij ons altijd goed terecht. En we doen niet alleen aan zandspuiten, we zuigen het ook! Al deze werkzaamheden zijn voor ons dagelijkse kost. Van zandspuiten tot zand afvoeren, bij V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek kunnen we het allemaal!

Voordelen zand blazen door V.D. Bos

Ons gemotiveerde en gecertificeerde personeel maakt, dat wij dagelijks kwaliteit en veiligheid kunnen leveren. Dit doen wij bij zandspuiten en zandblazen, maar ook bij al onze andere werkzaamheden. Ook biedt ons familiebedrijf u de volgende voordelen:

 • Snel en efficiënt
 • Opzuigen én afvoeren
 • Betrouwbaar
 • 30+ jaar ervaring
 • Inzet van Vacupress wagens

Neem direct contact op!

Zoekt u een betrouwbare partner voor zandblazen of zandspuiten? Wilt u uw tuin ophogen of juist zand laten afvoeren? Neem vandaag nog contact op met V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek en wij helpen u zo snel mogelijk. Bel ons op 06 – 53845975, mail ons via info@dakgrint.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website!

Zand

Straalgrit

Petrochemische industrie

Overige stoffen

  Offerte
  Offerte aanvragen

  Vul hier een offerte aanvraag in en dan komen we zo snel mogelijk bij je op terug.

  Powered by