Straalgrit

Straalgrit laten zuigen en afvoeren?

Wilt u straalgrit laten zuigen en afvoeren? V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek regelt het direct voor u! Met onze Vacupress wagens voeren wij met gemak allerlei soorten stoffen af, geen enkele taak is ons teveel. Van dakgrind aanbrengen tot straalgrit zuigen en afvoeren, we kunnen het allemaal. Elke dag opnieuw zorgen wij voor een goede service omdat we die zo belangrijk vinden. En dit doen we al ruim drie decennia! Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zijn V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het zuigen en afvoeren van straalgrit? Welkom bij V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek, wij staan voor u klaar! Ons familiebedrijf is werkzaam in veel steden binnen Nederland. Onze veilige en betrouwbare werkwijze maakt ons vaste partner van zowel grote als kleine bedrijven. En veel van deze bedrijven zijn toonaangevend binnen de bouw en de industrie! Het zuigen en afvoeren van straalgrit is niet onze enige dienst, we kunnen bijvoorbeeld ook uw tuin ophogen of schelpen isolatie aanbrengen. Waar u ons ook voor inschakelt, we voeren het snel en efficiënt uit!

Straalgrit verwijderen op professionele wijze

Straalgrit op de juiste manier zuigen en afvoeren is een belangrijke taak. Straalgrit bestaat vaak uit kleine steentjes of schelpendeeltjes. Het wordt veel toegepast als industriële reinigingstechniek bij bijvoorbeeld bruggen en viaducten. Na gebruik zijn er echter vervuilde deeltjes van het bestraalde voorwerp in het straalgrit gemengd geraakt. Het gaat dan vaak om resten van verf of roest. Omdat deze stoffen schadelijk voor het milieu zijn is het aan te raden om dit mengsel professioneel te laten verwijderen. V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek kan met gemak uw straalgrit zuigen en afvoeren!

Waarom V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek?

Een goede service is voor ons altijd het belangrijkst. Ons gecertificeerde personeel is gemotiveerd om dit dagelijks waar te maken! We hanteren een veilige en betrouwbare werkwijze bij het zuigen en afvoeren van straalgrit, maar ook bij al onze andere taken. Daarnaast bieden wij u de volgende voordelen:

 • Snel en efficiënt
 • 30+ jaar ervaring
 • Opzuigen én afvoeren
 • Betrouwbaar
 • Inzet van Vacupress wagens

Straalgrit afvoeren of zuigen? Neem contact op.

Zoekt u een partner voor het zuigen en afvoeren van straalgrit? Wilt u professioneel dat restproduct laten verwijderen? Neem direct contact met ons op! Mail ons via info@dakgrint.nl, bel ons op 06 – 53845975 of vraag een offerte aan op onze website. Graag tot snel!

Zand

Straalgrit

Petrochemische industrie

Overige stoffen

  Offerte
  Offerte aanvragen

  Vul hier een offerte aanvraag in en dan komen we zo snel mogelijk bij je op terug.

  Powered by