Dakgrind

Dakgrind aanbrengen of afvoeren?

Zoekt u een betrouwbare partner voor het aanbrengen of verwijderen van dakgrind? V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek regelt het voor u! Ons familiebedrijf heeft tientallen jaren ervaring met verschillende werkzaamheden: van dakgrind afvoeren tot bodemsanering. En van schelpen isolatie tot sleufbekisting. Onze Vacupress wagens stellen ons in staat om al deze taken met gemak uit te voeren, waar u maar wilt! Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zijn V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek!

Wanneer u werkzaamheden aan een plat dak wilt uitvoeren, maar eerst het dakgrind nog moet verwijderen, heeft u een partner in V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek. Met onze Vacupress wagens hebben wij dit namelijk zó voor u geregeld. Hiermee kunnen we uw dakgrind zuigen en meteen afvoeren. Zo kunt u direct aan de slag met het vervangen of isoleren van het dak, zonder dat u zelf alles hoeft weg te scheppen en af te voeren. Het afvoeren van stoffen en onze andere werkzaamheden voeren we uit voor zowel bedrijven als particulieren. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij van groot belang. We staan dan ook bekend om onze veilige en betrouwbare werkwijze, en daar zijn we trots op. Ons familiebedrijf richt zich dagelijks op een goede service en zorgt daarmee al ruim drie decennia voor tevreden klanten!

Het belang van dakgrind aanbrengen en afvoeren

Dakgrind gaat gelukkig lang mee, maar na verloop van tijd kan het zijn taken niet meer zo goed uitvoeren als het eerst deed. Daarom wilt u om de zoveel tijd uw dakgrind vervangen en uw oude dakgrind laten afvoeren. Dakgrind vervult een aantal belangrijke functies, zo draagt het bij aan de brandveiligheid van uw huis, heeft het een isolerende werking en kan het regenwater goed afvoeren. Daarnaast beschermt dakgrind uw dakbedekking tegen uv-straling. En zorgt de ballast van de stenen ervoor dat diezelfde dakbedekking niet zomaar weg kan waaien tijdens een storm. Dakgrind is dus essentieel voor een dak, en daar kunnen wij u als beste bij helpen!

Voordelen van onze service

Bij ons kunt u altijd rekenen op gecertificeerd en gemotiveerd personeel. Hiermee garanderen wij de kwaliteit, veiligheid en goede service waar wij zoveel waarde aan hechten. Onze betrouwbaarheid tijdens het afvoeren van stoffen maakt ons de vaste partner van veel bedrijven. En wij streven er elke dag naar om dit in stand te houden! Ons familiebedrijf levert u verder de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar
 • Opzuigen én afvoeren
 • 30+ jaar ervaring
 • Inzet van Vacupress wagens
 • Snel en efficiënt

Neem contact met ons op!

Wilt u dakgrind laten verwijderen en afvoeren door V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek? Of gebruik maken van één van onze andere diensten? Bel ons dan vandaag nog op 06 – 53845975, mail ons via info@dakgrint.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website. Graag tot snel!

Zand

Straalgrit

Petrochemische industrie

Overige stoffen

  Offerte
  Offerte aanvragen

  Vul hier een offerte aanvraag in en dan komen we zo snel mogelijk bij je op terug.

  Powered by