Zand zuigen | Leiden

Snel zand zuigen in Leiden!

Heeft u met spoed iemand nodig om zand weg te zuigen in Leiden? V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek staat voor u klaar! Wij zijn al ruim drie decennia actief in Leiden en daaromheen en staan bekend om onze betrouwbaarheid en effectieve werkmethoden. Met onze Vacupress wagen, kunnen wij voor zowel bedrijven als particulieren grote hoeveelheden zand zuigen. Verder verwijderen we ook andere materialen en kunt u ook op ons rekenen voor het afvoeren van grond en grind. Ook met het blazen en drogen van stoffen binnen de petrochemische industrie zijn we bekend. En dit alles doen we snel en efficiënt. Wilt u snel zand laten zuigen in Leiden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Meer dan zand zuigen: dit zijn wij!

Wij zijn V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek. Een bedrijf dat al ruim drie decennia werkzaam is in Leiden en omstreken. Met onze Vacupress wagens, zijn wij gespecialiseerd in het zuigen van zand en andere materialen. Ook worden wij ingezet voor zaken als zandblazen en zandspuiten. En heeft u een lek waar u snel bij moet kunnen? Geen probleem! Met de Vacupress wagens die we hebben in Leiden, zuigen wij het zand of een ander materiaal met spoed voor u weg. Op die manier kunt u snel het probleem oplossen!

Wie huren ons in?

V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek wordt door veel soorten klanten in Leiden ingezet. Wij zuigen voornamelijk zand voor grote, toonaangevende bedrijven binnen de bouw en de industrie. Hiernaast worden wij vaak gevraagd voor het drogen en blazen van stoffen binnen de petrochemische industrie. Tot slot doen wij ook werk voor kleine bedrijven en particulieren. Dit varieert van het ophogen van een tuin tot het uitgraven van een kruipruimte. Door onze ervaring zijn wij breed inzetbaar, geen klus is voor ons te gek!

Een goede service in Leiden!

Ons bedrijf is ervan overtuigd dat een goede service de sleutel is tot fijn klantencontact. Als familiebedrijf in Leiden, kunnen wij u altijd van gecertificeerd en gemotiveerd personeel verzekeren. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en veiligheid garanderen tijdens het zuigen van zand en al onze andere werkzaamheden. En dit draagt weer bij aan de goede service die we zo belangrijk vinden! Dat wij al ruim drie decennia bestaan, brengt ook nog eens de volgende voordelen met zich mee:

 • Opzuigen én afvoeren
 • Snel en efficiënt
 • Inzet van Vacupress wagens
 • Betrouwbaar
 • 30+ jaar ervaring

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u snel zand laten zuigen in Leiden? Omdat u met spoed aan de slag moet om een lek te dichten? Of moet het zand weg, voordat u verder kunt met uw klus? Neem gerust contact met ons op en vraag een offerte aan! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 – 53845975 of via de mail op info@dakgrint.nl. Tot snel!

Zand

Straalgrit

Petrochemische industrie

Overige stoffen

  Offerte
  Offerte aanvragen

  Vul hier een offerte aanvraag in en dan komen we zo snel mogelijk bij je op terug.

  Powered by