Zand zuigen | Dordrecht

Veilig zand zuigen in Dordrecht

Wilt u snel en veilig zand laten zuigen in Dordrecht? V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek is een professioneel bedrijf dat vakkundig zand voor u zal zuigen. Onder onze werkzaamheden vallen ook zandblazen, zandspuiten, het afvoeren van zand en nog veel meer. Met onze Vacupress wagen voeren wij een grote verscheidenheid aan klussen uit. Wij zijn een familiebedrijf in Dordrecht dat een goede service en kwaliteit boven alles stelt, en dat doen we al vele jaren. Dus als u op zoek bent naar een partner die verantwoordelijk en snel zand kan zuigen in Dordrecht, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Ons werk in Dordrecht

Wilt u snel geholpen worden? Dan staat V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek voor u klaar! Wij gaan veilig en vakkundig te werk en geven altijd 100%. We doen in Dordrecht niet alleen aan het zuigen van zand, andere stoffen verwijderen we net zo goed voor u. Zo zuigen wij naast zand bijvoorbeeld ook los puin en asbest! Omdat we met deze gevoelige stoffen omgaan, is het voor u goed om te weten dat wij in Dordrecht en omstreken bekend staan om onze veilige en betrouwbare werkwijze. Precies om deze reden zijn we ook vaste partner van bedrijven binnen de petrochemische industrie. Hier blazen, drogen en reinigen wij verschillende materialen. Verder passen wij onze zuigtechniek ook toe op natte stoffen, wij kunnen dus zelfs de filters van uw zwembad schoonmaken!

Wie huurt ons in?

We zuigen zand voor grote en toonaangevende bedrijven in de regio Dordrecht. Dit zijn voornamelijk bedrijven binnen de bouw en de industrie. Daarnaast werken we ook samen met bedrijven en particulieren. Voor u als particulier kunnen we bijvoorbeeld uw tuin ophogen of lavakorrels en hydrokorrels verwijderen. Moet uw kelderruimte worden uitgegraven? Geen probleem!

Een goede service in Dordrecht

Tijdens het zuigen van zand of een andere dienst, bent u bij ons altijd verzekerd van een goede service. Goede service staat bij ons als familiebedrijf namelijk hoog in het vaandel. Deze service, in combinatie met onze veilige en betrouwbare werkwijze, maakt dat u bij ons altijd goed zit! Onze werknemers zijn gecertificeerd en altijd gemotiveerd, en dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Inzet van Vacupress wagens
 • 30+ jaar ervaring
 • Betrouwbaar
 • Snel en efficiënt
 • Opzuigen én afvoeren

Snel zand zuigen? Neem nu contact op!

Zoekt u een ervaren professional om veilig zand te zuigen in Dordrecht? Moet u nú dat zwembad filter schoongemaakt hebben? Neem direct contact met ons op, laat ons weten wat er moet gebeuren en wij regelen het voor u! Bel ons direct op 06 – 53845975, mail ons op info@dakgrint.nl of vraag een offerte aan op de site!

Zand

Straalgrit

Petrochemische industrie

Overige stoffen

  Offerte
  Offerte aanvragen

  Vul hier een offerte aanvraag in en dan komen we zo snel mogelijk bij je op terug.

  Powered by