Bergen op Zoom | zand zuigen

Zand laten zuigen in Bergen op Zoom?

Wilt u snel zand weg laten zuigen in Bergen op Zoom? Dan is V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek hét bedrijf voor u! Met onze Vacupress wagen zijn wij in staat snel grote hoeveelheden zand op te zuigen. Wij zijn actief in Bergen op Zoom en daaromheen. We worden ingezet vanwege onze betrouwbaarheid en efficiëntie, en om die redenen bestaan we al ruim drie decennia! Naast het zuigen van zand zijn wij inzetbaar voor het afvoeren van veel stoffen en voeren we verschillende taken binnen de petrochemische industrie uit. We zijn een veelzijdige vaste partner van veel bedrijven! Wilt u dus snel en veilig zand laten zuigen in Bergen op Zoom? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wie zijn wij?

Wij zijn V.D. Bos Zuig- en Blaastechniek. Al ruim drie decennia zuigen wij zand voor allerlei soorten bedrijven, groot en klein. Veel van deze bedrijven zijn in Bergen op Zoom toonaangevend binnen de bouw en de industrie, en al jaren zijn wij de favoriete partner! Voor een hoop bedrijven blazen of zuigen wij zand en andere stoffen, maar we doen natuurlijk veel meer dan dat. Zo zijn we ook actief binnen de petrochemische industrie, voeren we zand en grind af en hebben we de beschikking over verschillende transportvoertuigen. U kunt transporten in Bergen op Zoom door ons laten uitvoeren of de wagens van ons huren!

Dit zijn onze klanten

Veel toonaangevende bedrijven binnen de bouw en industrie huren ons in Bergen op Zoom in als vaste partner. Maar ook bij particulieren hebben wij er al heel wat werk opzitten. Zo zijn wij naast het zuigen van zand bedreven in taken als bodemsanering en schelpen isolatie. Ook kunnen wij uw tuin voor u ophogen en uw kruipruimte voor u uitgraven. Onze veelzijdigheid en efficiëntie maken ons een betrouwbare partner in vele sectoren!

Onze voordelen in Bergen op Zoom

Ons bedrijf stelt een goede service boven alles. Als familiebedrijf in Bergen op Zoom bent u bij ons altijd verzekerd van gemotiveerd en gecertificeerd personeel. Hierdoor kunnen wij veiligheid en kwaliteit garanderen tijdens het zuigen van zand en al onze andere werkzaamheden! Naast onze goede service geniet u bij ons ook de volgende voordelen:

 • 30+ jaar ervaring
 • Betrouwbaar
 • Snel en efficiënt
 • Inzet van Vacupress wagens
 • Opzuigen én afvoeren

Meer weten over ons?

Moet u in Bergen op Zoom snel zand laten zuigen? Heeft u ons nodig binnen de bouw, industrie of petrochemie? Of wilt u alleen uw tuin ophogen? Wij regelen het allemaal voor u. Neem vandaag nog contact op door een offerte aan te vragen! Ook zijn wij bereikbaar op info@dakgrint.nl of kunt u ons bellen op 06 – 53845975. We horen graag snel van u!

Zand

Straalgrit

Petrochemische industrie

Overige stoffen

  Offerte
  Offerte aanvragen

  Vul hier een offerte aanvraag in en dan komen we zo snel mogelijk bij je op terug.

  Powered by